2a JORNADA CROS ESCOLAR A PLATJA D'ARO

El passat 19 de novembre de 2016, amb un gran èxit de participació, 162 atletes en total, i d’organització per part del Consell Esportiu del Baix Empordà i l’ajuntament de Platja d’Aro, es va realitzar la 2a jornada de Cros de les 5 jornades corresponents al circuit comarcal de Cros Escolar 2016-2017.

A les 10.30h es donava la sortida a la primera de les curses programades, juvenil i cadet masculí, fins a arribar a l'última a les 12.15h, la dels pre-benjamins I escoleta. En total 8 curses amb 16 categories en les quals van participar atletes de les següents entitats: CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL, ESCOLA L'ESTACIÓ, IES RIDAURA, ESCOLA LA SALLE PALAMÓS, ESCOLA ATLETISME CALONGE-ST. ANTONI, SEA AMPA ESCOLA VILA-ROMÀ, AEE IES MONTGRÍ, ESCOLA VALL D’ARO, ESCOLA FANALS D’ARO, ESCOLA CASTELL D’ARO, ESCOLA ELS ESTANYS I ESCOLA FORALLAC.

A les 12.30h es feia l'entrega de medalles als tres primers classificats de cada categoria participant. Així mateix a tots els atletes arribats a meta se'ls va entregar una beguda, una poma i una bossa amb obsequis. L'entrega de medalles va anar a càrrec del Sr. Antoni Botellé, Regidor d'Esports de Castell-Platja d’Aro, la Sra. Magda Lupiáñez, Presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà, i la Sra. Sílvia Egido, Representant d’Intersport Platja d’Aro i Brava Retail S.L.

Des del Consell volem donar les gràcies a tots els participants, entitats col·laboradors i representants institucionals, per formar part de l'èxit obtingut en aquesta jornada.

Comparteix