Curs de Monitor/a d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu 23-24

Vols treballar en l’àmbit esportiu i estar inscrit/a al ROPEC?Apunta’t a aquest curs  i obtindràs el certificat de formació requerit per treballar en aquest sector professional.

 

Què és?

El Curs de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu, desenvolupat amb conveni i autorització de l’Escola Catalana de l’Esport en aplicació de la Disposició Addicional Quarta de la Llei 3/2008, permet l’alta al ROPEC (Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya),que és l'eina que garanteix l'acreditació de les persones que exerceixen les activitats professionals regulades a la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l’esport.

 

On podràs treballar?

En patronats municipals, ajuntaments, associacions de mares i pares d’alumnes, centres educatius, associacions esportives escolars, consells esportius i entitats (inscrites o adscrites al Registre d’Entitats Esportives, delConsell Català de l’Esport).

 

Quines tasques podràs realitzar?

Activitats físiques i esportives per a infants i joves menors d’edat, com per exemple dinamització i el desenvolupament de les activitats esportives o poliesportives, esdeveniments esportius per a menors d’edat,  campus esportius i activitats extraescolars.

 

Si estàs interessat o interessada o tens dubtes envia’ns un correu electrònic a aquesta adreça: esports@baixemporda.cat o consulta tota la informació a www.esports.baixemporda.cat