Aeróbic - Funky

El Consell Esportiu del Baix Empordà, en col·laboració amb diferents municipis de la Comarca del Baix Empordà organitza dues jornades d’Exhibició Comarcal de Funky i HIp-hop + la Cloenda de Modalitats Gimnàstiques.

 

DATA

FUNKY I HIP-HOP

DATA LÍMIT

LLOC

Dissabte 18 de març de 2023

1a Jornada d’Exhibició

7 de març

Palau d’Esports i Congressos

Platja d’Aro

Diumenge 16 d'abril de 2023

2 a Jornada d’Exhibició

4 d'abril

La Bisbal d'Empordà

 

Dissabte 27 de maig de 2023

 

Cloenda Comarcal

16 de maig

Pavelló Municipal de Pals

 

Lliga Consells Esportius de Girona de HIP - HOP

 

Un any més, els consells esportius de Girona organitzem la Lliga de Consells Esportius de Girona de Hip hop de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, absoluta i Premium. 

Per poder prendre part de la competició, els esportistes inscrits han d’estar en possessió de la llicència d’esportista emesa pel seu Consell Esportiu d’origen. La llicència cal presentar-la a l’organització a l’inici de cadascuna de les jornades.

A més a més, juntament amb la inscripció, caldrà fer arribar la declaració de responsable d'entitat, conforme l'entitat disposa de totes les declaracions de responsable individual dels esportistes, entrenadors/es i col·laboradors que hagin d'accedir a la instal·lació durant les jorandes, la qual certifica que en els darrers 14 dies no s'ha tingut cap simptomatologia compatible amb la COVID-19, no ha estat positiu, no ha conviscut amb persones que ho  hagin estat, ni ha tingut contacte estret amb persones afectades per la mateixa, així com el compromís a informar a l'organització en cas de tenir símptomes un cop signat el document.

 

Jornades

Es celebrara 1 jornadA i els Jocs Emporion.

 

Inscripcions

Les inscripcions, es faran mitjançant el full d’inscripció, a través del Consell Esportiu d’origen.
Aquestes, hauran de contenir les dades de tots els participants a la Lliga (esportistes, tècnics i delegats) per poder garantir la traçabilitat dels grups.

Documents relacionats

NORMATIVA LLIGA DE CONSELLS ESPORTIUS DE HIP-HOP 21-22
NORMATIVA FASE COMARCAL HIP-HOP 21-22
DOSSIERS FASE COMARCAL
DOSSIERS LLIGA TERRITORIAL
RESULTATS LLIGA TERRITORIAL