Gimnàstica Artística

Lliga Consells Esportius de Girona de Gimnàstica Artística de les categories prebenjamina, benjamina, alevina, infantil, cadet, juvenil i Sènior.

Sistema de competició
Hi haurà una competició femenina que constarà de dos nivells ( A i B) i una competició masculina.

Número de proves

La Lliga Territorial constarà de 2 jornades per a cascuna de les modalitats i nivells, a més del campionat dels Jocs Emporion i de la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars – aquestes darreres proves tindran la participació limitada a les esportistes millor classificades .

Les dates i les seus previstes per a les proves són:

- 3 de març de 2024: Porqueres - Pla de l'Estany ( Nivell a determinar)

- 17 de març de 2024: Figueres - Alt Empordà ( Nivell a determinar)

- 20 d'abril de 2024: Salt - Gironès ( Nivell a determinar)

- 21 d'abril de 2024: Salt - Gironès ( Nivell a determinar)

 

Es convoca competició en modalitat individual i equips, tant per als participants masculins com els femenins. Els equips estaran formats per un mínim de 3 i un màxim de 6 gimnastes de la mateixa categoria, nivell i entitat; computaran les tres millors puntuacions aconseguides en cadascun dels diferents exercicis.

 

Inscripcions

Les inscripcions a la Lliga Consells Esportius de Girona s'hauran de fer mitjançant el full d'inscripció en el consell d'origen de l'entitat, des del dia 13 de novembre de 2023 fins al 15 de desembre de 2023. Per garantir la traçabilitat dels grups i dels participants a les jornades, s'han de complimentar totes les dades personals que se sol·liciten en el full d'inscripció.