Gimnàstica Artística

Lliga Territorial de Gimnàstica Artística de les categories prebenjamina, benjamina, alevina, infantil, cadet, juvenil i Sènior.

Sistema de competició
Hi haurà una competició femenina que constarà de dos nivells ( A i B) i una competició masculina.

Número de proves

La Lliga Territorial constarà de 2 jornades per a cascuna de les modalitats i nivells, a més del campionat dels Jocs Emporion i de la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars – aquestes darreres proves tindran la participació limitada a les esportistes millor classificades .

Les dates i les seus previstes per a les proves són:

- 27 de març de 2021: Pla de l'Estany (Sector 1)

- 24 d'abril de 2021: Gironès (Sector 1)

- 20 de març de 2021: Ripollès (Sector 2)

- 18 d'abril de 2021: Baix Empordà (Sector 2)

Per evitar les aglomeracions de participants i acompanyants, com a mesura de prevenció contra la COVID-19, la Lliga Territorial es dividirà en dos sectors. Aquests estan formats de la següent manera:


Sector 1: Gironès, Pla de l’Estany i La Selva
Sector 2: Alt Empordà, Baix Empordà i Ripollès

 

Es convoca competició en modalitat individual i equips, tant per als participants masculins com els femenins. Els equips estaran formats per un mínim de 3 i un màxim de 6 gimnastes de la mateixa categoria, nivell i entitat; computaran les tres millors puntuacions aconseguides en cadascun dels diferents exercicis.

 

Inscripcions

Les inscripcions a la Lliga Territorial s'hauran de fer mitjançant el full d'inscripció en el consell d'origen de l'entitat, des del dia 16 de novembre de 2020 fins al 29 de gener de 2021. Per garantir la traçabilitat dels grups i dels participants a les jornades, s'han de complimentar totes les dades personals que se sol·liciten en el full d'inscripció.

 

DOSSIERS
RESULTATS
FULLS INSCRIPCIÓ
FINAL NACIONAL