Natació

Un any més l'Agrupació Territorial de les comarques Gironines organitza la Lliga Territorial  de Natació.  La inscripció a la Lliga inclou la inscripció a les 3 jornades (2 jornades de la lliga + Jocs Emporion). Aquestes es dividiran en 2 torns.

 

 

Sistema de competició:

Número de proves. La Lliga Territorial constarà de 2 jornades, obertes a tots els esportistes inscrits, amb classificacions independents.

Seguint amb les indicacions de la Sercretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, i per tal de garantir el dret a la pràctica esportiva a tots els participants,  des de l'organització de la Lliga Territorial de Natació dels Consell Esportius de Girona, s'ha elaborat un projecte complementari que s'activarà en cas de no poder celebrar les jornades de competició previstes com a punt de partida. 

Les inscripcions generals a la Lliga Territorial es faran mitjançant el corresponent full d’inscripció al consell esportiu d’origen s'obriran el dilluns 16 de novembre de 2020 i es tancaran el divendres 29 de gener de 2021.

Quota d'inscripció:

La quota d'inscripció té un preu únic de 16,50 € per esportista i dóna dret a participar a les 2 jornades, amb el preu de la inscripció, no esta inclosa l'assegurança:

- Llicència Esportista (menors de 18 anys): 10,00 €.

- Llicència Esportista de dia (menors de 18 anys): 2,00 €.

- Llicència de tècnic/a: 20,00 €

Dates de les jornades:

- 8 de maig a la Cerdanya ( Puigcerdà)

- 22 de maig al Baix Empordà ( Sant Feliu de Guíxols)

Horari aproximat:

1r Torn - De 15:00 h a 17:00 h 

2r Torn - De 18:00 h a 19:30 h 

 

 

 

Documents relacionats

DOSSIERS JORNADES COMARCAL
RESULTATS NATACIÓ COMARCAL
NORMATIVA COMARCAL NATACIÓ
FASE NACIONAL
DOSSIERS JORNADES LLIGA TERRITORIAL