2a JORNADA DEL CIRCUIT COMARCAL DE CROS A PALAMÓS

Aquets passat dissabte, el Consell Esportiu del Baix Empordà e, ha organitzat la 2a jornada del Circuit Comarcal de Cros Escolar 2021-2022.

Un total de 80 atletes van participar, el dissabte 22 de gener de 2022, a la 2a Jornada del Circuit Comarcal de Cros - Premi Consell Comarcal del Baix Empordà, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà i n col·laboració amb el Club d’Atletisme Mechaal Palamós, l’Ajuntament de Palamós i Càmping Benelux.

A les 11.00h es donava la sortida a la primera de les curses programades, Infantilmasculí i femení , fins a arribar a l'última a les 12.35h, la dels pre-benjamins I escoleta. Després de cada cursa es feia l'entrega de medalles als tres primers classificats de cada categoria participant. Així mateix a tots els atletes arribats a meta se'ls va entregar una bossa amb obsequis. 

El Consell Esportiu vol donar les gràcies a tots els particiapants i entitats col·laboradores que van fer possible el bon funcionament d'aquesta jornada corresponent al circuit comarcal de Cros Escolar 2021 - 2022. 

Comparteix