3a JORNADA CROS ESCOLAR A PALAFRUGELL

113 atletes van participar, el passat 26 de novembre de 2016, a la 3a Jornada de Cros Escolar celebrada a Palafrugell i organitzada de forma conjunta pel Consell Esportiu del Baix Empordà i el Club Atlètic Palafrugell.

A les 10.30h es donava la sortida a la primera de les curses programades, juvenil i cadet masculí, fins a arribar a l'última a les 11.55h, la dels pre-benjamins I escoleta. En total 8 curses amb 13 categories en les quals van participar atletes de les següents entitats: CLUB ATLÈTIC PALAFRUGELL, ESCOLA BARCELÓ I MATAS, ESCOLA VALL D’ARO, ESCOLA LA SALLE PALAMÓS, SEE AMPA ESCOLA VILA-ROMÀ, AEE IES MONTGRÍ, ESCOLA L’ESTACIÓ, IES BAIX EMPORDÀ, ESCOLA ELS ESTANYS I ESCOLA FORALLAC.

A les 12.15h es feia l'entrega de medalles als tres primers classificats de cada categoria participant. Així mateix a tots els atletes arribats a meta se'ls va entregar una beguda, una poma i una bossa amb obsequis. L'entrega de medalles va anar a càrrec dels Jutges d’Atletisme.

El Consell Esportiu vol donar les gràcies a tots els particiapants i entitats col·laboradores que van fer possible el bon funcionament d'aquesta jornada corresponent al circuit comarcal de Cros Escolar 2016 - 2017. 

Comparteix