4a Jornada Circuit Comarcal de Cros - Sant Feliu de Guíxols 16-01-2016

Us recordem que el proper dissabte 16 de gener de 2016 el Consell Esportiu del Baix Empordà juntament amb l’Àrea d’esports de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i El Club Atlètic Guíxols organitza la 4a jornada de Cros de les 4 del circuit comarcal de Cros Escolar 2015-2016.

La participació és lliure. Tots els participants hauran d’estar en possessió de la corresponent llicència esportiva dels JEEC tramitada a través del seu Consell Esportiu d'origen. Les llicències s'hauran de lliurar a l'organització abans de cada competició.

En cas de no tenir-ne, es farà obligatòriament en el moment de fer la inscripció el mateix dia de la prova.

 

INSCRIPCIONS

Com en la resta d’esports del CEBE, les inscripcions cal tramitar-les per internet mitjançant l’ aplicatiu de llicències del Consell: http://zenit.ucec.cat

Per poder fer-ne ús, cada entitat tindrà un nom d’usuari i una paraula de pas. Les entitats que no en tinguin hauran de demanar aquestes dades al CEBE un cop facin efectiva la inscripció d’entitat.

Els esportistes inscrits directament sense passar pels seus centres, podran inscriure’s el mateix dia de la prova, dirigint-se a la taula d’organització.

Qualsevol dubte o consulta:esports@baixemporda.cat

 

DATA LIMIT D’INSCRIPCIÓ, DIVENDRES DE LA SETMANA ANTERIOR A CADA CROS

Us hi esperem a tots i a totes!

 

Comparteix