Campanya de Difusió linea 900 en l'àmbit de l'esport SGE-ICD

El Programa Dones i Esports 2014-2016, que va ser elaborat conjuntament per la Secretaria General de l’Esport i l’Institut Català de les Dones, impulsa actuacions per fomentar l’educació en valors, assegurant que totes les noies i dones tinguin l’oportunitat de participar en el món de l’esport en un ambient segur.

En aquest context us informem que el passat 30 d’abril ambdues institucions vàrem signar un conveni de col·laboració per a la difusió en l’àmbit de l’esport del servei telefònic de la Línia 900 900 120 d'atenció a les dones víctimes de violència masclista. L’objectiu d’aquesta col·laboració és el d’enfortir les polítiques de suport a les dones i avançar en la sensibilització social, la prevenció i la detecció de les situacions de violència masclista des de l’àmbit esportiu i en els seus entorns.


El servei d'atenció permanent del 900 900 120 és un servei universal d’orientació i assessorament immediat que proporciona atenció i informació integrals sobre els recursos públics i privats a l’abast de totes les persones a les quals és aplicable la Llei 5/2008, de 24 d’abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista. És gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia. També atén pel correu electrònic 900900120@gencat.cat


Disposa de professionals, advocades i psicòlogues que poden contactar amb serveis d'emergència, si és necessari. Les persones que accedeixin al servei poden expressar-se en 124 llengües, entre les quals hi ha el català, el castellà, l'anglès, el francès, l'alemany, l'italià, el rus, l'àrab, el romanès, el croat i el xinès (mandarí).

Ens agradaria que des de la vostra entitat esportiva us adheríssiu a la campanya per donar a conèixer àmpliament aquest servei i demanéssiu cartells i adhesius per fer-ne difusió a les vostres seus o espais esportius. Us podeu adherir a la campanya fàcilment a través d’aquest enllaç on també podreu indicarnos la quantitat de cartells i d’adhesius que voleu i us els farem arribar gratuïtament.

Us agraïm, per endavant, el vostre interès i la vostra col·laboració

Comparteix