COMUNICAT OFICIAL DEL CONSELL ESPORTIU DEL BAIX EMPORDÀ 15-10-2020

Benvolguts/des

 

Adjunt us fem arribar el comunicat de la Secretaria General de l’Esport en el qual es comunica que les competicions esportives catalanes s'aturen 15 dies.

 

La SGEAF i les autoritats sanitàries, amb motiu de la situació de pandèmia per Covid-19, han demanat l'ajornament de totes les competicions esportives catalanes no professionals durant els pròxims 15 dies, a partir del divendres 16 d'octubre. També en el cas de les competicions en edat escolar. En aquest comunicat s'explica que aquesta mesura, en cap cas, està motivada per manca de seguretat, sinó com a mesura preventiva per reduir els desplaçaments arreu el territori. El Consell Esportiu del Baix Empordà secunda totalment la iniciativa dictada per tal de frenar l'expansió de la pandèmia a la nostra comarca.

 

Aquesta voluntat no canvia la intenció del Consell Esportiu del Baix Empordà de desenvolupar, amb el màxim de qualitat, les competicions escolars a partir del moment en què s'aixequi la restricció marcada pel Govern. Ja sabíem que ens esperava un any difícil i creiem que estem preparats per donar resposta a la necessitat d'activitat esportiva escolar amb el màxim de seguretat possible. "Fer esport escolar és segur. Sa i necessari!"

Comparteix