David Barrufet serà a Banyoles per la conferència “Ser esportista olímpic: Retrat d'una llarga trajectòria” organitzada pel Centre d'Estudis Olímpics UdG

L'actual Director Esportiu del FC Barcelona d'handbol s'incorporarà al Programa d'Ambaixadors del CEO UdG per difondre els valors olímpics. David Barrufet va participar en quatre Jocs Olímpics, és reconegut com un dels millors porters del món i va defensar la porteria del FC Barcelona d'handbol durant 26 anys.

'Activitat de la Càtedra d'Esport i Educació Física, inicia el curs acadèmic amb la conferència i presentació d'un nou ambaixador del Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona. Serà el proper dilluns 5 d'octubre a Banyoles (Museu Darder - Espai d'Interpretació de l'Estanya les 20 hores amb entrada lliure (confirmar assistència al dir.ceef@udg.edu).

En aquesta ocasió, l'acte s'iniciarà presentant la figura del Sr. David Barrufet, ex-esportista d'alt nivell vinculat al món de l'handbol i amb un recorregut esportiu i humà reconegut internacionalment pel seus títols i lideratge en el FC Barcelona i la Selecció Espanyola d'Handbol. Porter del FC Barcelona durant 26 anys (1984 a 2010) i considerat un dels millors porters del món, recentment ha sigut anunciat com a Director Esportiu del FC Barcelona d'handbol.

El Sr. David Barrufet exposarà la seva experiència olímpica en la conferència " Ser esportista olímpic: Retrat d'una llarga trajectòria" on explicarà de primera mà la seva vivència, valors i emocions en les quatre participacions Olímpiques (Barcelona 1992, Sydney 2000, Atenes 2004 i Pequín 2008), guanyador del bronze en els Jocs Olímpics de Sydney 2000 i Pequín 2008.

L'activitat organitzada pel Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona va dirigida a mestres i professors d'Educació Física, entrenadors i tècnics esportius, així com a totes aquelles persones vinculades a l'àmbit d'Educació Física i l'Esport.

 

Per més informació: http://www.udg.edu/tabid/6577/p/46062/language/[language]/default.aspx

 

 

Comparteix