EL CONSELL ESPORTIU CONTRACTA UN JOVE BENEFICIARI DEL PROGRAMA DE GANATIA JUVENIL

 

 

El Consell Esportiu del Baix Empordà ha contractat un jove durant sis mesos, mitjançant un contracte de pràctiques, per tal de treballar en ocupacions vinculades amb la seva titulació. El jove contractat dispa d’una titulació acadèmica específica i es pretén que la seva incorporació al món laboral li permeti ampliar coneixements acadèmics relacionats amb la seva formació i poder dur-los a la pràctica. Així, durant sis mesos de contracte, el jove disposarà d’un programa de pràctiques supervisat pel seu tutor, coneixedor de la feina que estan desenvolupant.

El programa també pretén que aquest jove consolidi les competències específiques i transversals relacionades amb la seva ocupació, fet que li facilitarà la inserció al mercat laboral un cop hagin passat els sis mesos. Els projectes en els quals participarà el jove serran els Jocs Esportus Esclars de Catalunya, El Pla Català d'Esport a l'Escola i Els Jocs Emporion 2017.

Cal tenir present que aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a una línia de subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya a la qual s’ha acollit El Consell Esportiu del Baix Empordà i per la qual ha rebut una subvenció d’un total de 11.000€. El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea per reduir l’atur juvenil. Així, garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts per a les empreses, basant-se en programes de formació per a desenvolupar professionals, inserció en el mercat laboral, emprenedoria i orientació laboral.

 

Comparteix