SIGNATURA CONVENI COL·LABORACIÓ ENTRE CONSELL COMARCAL I CONSELL ESPORTIU BAIX EMPORDÀ

El Consell Comarcal del Baix Empordà i el Consell Esportiu del Baix Empordà signen un conveni de col·laboració per a l’organització, gestió i difusió de les activitats esportives arreu de la comarca.

Ahir a la Sala de plens del Consell Comarcal del Baix Empordà es va signar el conveni de col.laboració entre les dues entitats per a l’organització, gestió i difusió de les activitats esportives arreu de la comarca. Joan Manuel Loureiro, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Xavier Coll, president del Consell Esportiu del Baix Empordà, han signat un conveni amb l’objectiu d’establir els mecanismes de col·laboració entre les dues administracions per al desenvolupament eficaç de les seves competències en matèria esportiva, de forma que es determini els mitjans materials, tècnics, humans i econòmics que cadascuna de les organitzacions posarà a disposició de l’altra.

El Consell Esportiu del Baix Empordà s’encarregarà de realitzar i organitzar accions i esdeveniments com els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, el Pla Català de l’Esport a l’Escola o el Programa de Formació per Entitats Esportives. El Consell Esportiu també és el responsable davant el Consell Català de l’Esport, així com es compromet a lliurar al Consell Comarcal un informe anual del desenvolupament de les diferents activitats de les quals s’hagi responsabilitzat.

Tenint en compte les funcions dels dos Consells, mitjançant el conveni es pretén actuar de forma coordinada i eficient per tal de regular i coordinar els esdeveniments esportius a la comarca del Baix Empordà.

També es va aprofitar per presentar el Circuit Comarcal de Cros Escolar - Gran Premi Consell Comarcal del Baix Empordà d’aquest curs 21-22.

Aquí teniu al president del Consell Comarcal , Joan Manel Loureiro  i al president del Consell Esportiu , Xevi Coll mostrant els dorsals i les medalles que lluiran els/les participants i els/les guanyadors/es a cada una de les jornades del Circuit Comarcal de Cros Escolar.

Comparteix