1a Edició del RODAJOC a La Bisbal d’Empordà.

Èxit de participació a la 1a edició del RODAJOC a La Bisbal d’Empordà.

Aquets passat dijous es va celebrar el primer dels quatre Rodajocs que es celebraran a la comarca del Baix Empordà amb un total de 176 nens i nenes de les escoles de la Bisbal d’Empordà i rodalies.  Va comptar amb la participació de l’Escola Joan de Margarit, l’Escola Cor de Maria, l’Escola Mas Clarà i l’Escola l’Empordanet de la Bisbal, l’Escola Forallac de Forallac i les Escoles de la ZER Empordanet de les poblacions de La Pera, Cruïlles, Sant Sadurní i Ullastret. També varen participar, com a dinamitzadors de les activitats, uns 40 alumnes l’INS La Bisbal.

L’escenari escollit en aquesta 1a edició va ser el Passeig Marimon Asprer  del municipi de La Bisbal d’Empordà, on es van muntar 12 estacions de jocs cooperatius. Els participants a la jornada es van emportar un obsequi commemoratiu gentilesa de la Diputació de Girona.  

EEl Rodajoc és la part visible i pràctica d’aquesta proposta multicultural i un punt de trobada i d’unió del treball que fan els centres educatius, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics i el Consell Esportiu del Baix Empordà. Un treball basat en la recuperació dels jocs tradicionals cooperatius com a font d’intercanvi de valors i realitats mitjançant un recurs molt atractiu pels nens i nenes,  el joc.

Comparteix