El 6 i 7 de Juny a Blanes i Loret- Finals Territorials de Girona - JOCS EMPORION

La Diputació de Girona i la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya celebren la segona edició dels Jocs Emporion, finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Per dur-los a terme compten amb el suport i la col·laboració dels Ajuntaments de Blanes i Lloret de Mar, i la coordinació tècnica dels Consells Esportius de les comarques de Girona.

La jornada dels Jocs Emporion concentra les finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que durant tota la temporada es duen a terme a les diferents comarques. L’esdeveniment vol incentivar la pràctica esportiva i esdevenir una festa de l’esport gironí, alhora que posa en relleu el valor de l’esport de promoció a les comarques gironines i fa visible el moviment social que representa al territori.

Aquest any, la flama dels Jocs Emporion viatja a la comarca de la Selva, a les poblacions de Blanes i Lloret de Mar, que durant el cap de setmana del 6 i 7 de juny acolliran les proves de les catorze disciplines esportives con-vocades enguany.

A Lloret de Mar es disputaran les competicions d’atletisme, handbol, judo, natació, rítmica i twirling. A Blanes els esports protagonistes seran: gimàstica artística, bàsquet, cros, futbol 7, hip hop, hoquei, patinatge i voleibol.

Els escenaris que acolliran les proves a Lloret de Mar són el pavelló municipal, el pavelló de el Molí, la piscina municipal i les pistes d’atletisme. A Blanes , la Ciutat Esportiva donarà cabuda a totes les proves, tant a les quatre pistes interiors com al camp de futbol i a la zona esportiva exterior. La distribució dels espais es pot consultar als enllaços següents :

En els diversos escenaris, i a hores diferents, participaran en total més de 4.000 esportistes en edat escolar, vinguts d’arreu de les comarques gironines, que competiran per ser els primers en el medaller (or, plata i bronze), segons els resultats obtinguts en les diferents disciplines i categories al llarg de la jornada. Els Jocs Emporion pretenen ser un punt de trobada dirigit tant als joves esportistes com al públic en general, a fi de promoure entre els pares, mares i educadors una major conscienciació de la importància de la pràctica esportiva i els hàbits saludables.

 

 

 Veure les activitats

Comparteix