Fotografies 2a jornada de Cros a Platja d'Aro

El passat dissabte 28 de novembre ell Consell Esportiu del Baix Empordà conjuntament amb l'àrea d'Esports de Castell-Platja d'Aro es va celebrar la 2a jornada del Circuit Comarcal de Cros, a la Zona el Riuet de Platja d'Aro. Van participar-hi un total de 130 esportistes de la Comarca del Baix Empordà. 

A les 10.30h es donava la sortida a la primera de les curses programades , juvenil i cadet masculí, fins a arribar a l'última a les 12.05h, la dels pre-benjamins masculins. En total 8 curses amb 16 categories en les quals van participar atletes de les següents entitats: AEE IES RIDAURA, CLUB ATLETIC PALAFRUGELL, ESCOLA L'ESTACIÓ, SEE AMPA ESCOLA ARDENYA, ESCOLA VALL D’ARO,ESCOLA FANALS D'ARO, AEE IES ST FELIU, SEA AMPA ESCOLA VILA-ROMA, i AEE IES MONTGRÍ.

 A les 12.15h es feia l'entrega de medalles als tres primers classificats de cada categoria participant. Així mateix a tots els atletes arribats a meta se'ls va entregar una beguda,una fruita i una bossa amb obsequis. L'entrega de medalles va anar a càrrec del Sr. Antoni Botellé Vila, Regidor d'Esports de Platja d'Aro-Castell d'Aro i S'Agaró i dels àrbitres de la Federació Catalana d’Atletisme.

 

Comparteix