Fotografies 5a TROBADA DE KORFBAL ESCOLES CASTELL D'ARO , SANTA CRISTINA D'ARO, VALL-LLOBREGA I PALAFRUGELL

Aquí trobareu les fotografies de 5a Trobada de Korfbal de les Escoles de Primària de la Vall d'Aro que es va dur a terme el divendres 27 de setembre al camp de Futbol Castell d'Aro.

Van participar un total de 254 nens i nenes de 5è i 6è  de primària de les escoles: Escola Fanals d'Aro, Escola Vall d'Aro, escola Els estanys, escola Pedralta, escola Vall-llobrega i escola Carrilet. La jornada es va iniciar a les 09:30h del matí i va finalitzar a les 12:45 amb l'entrega d'obsequis i trofeus i la fotografia de grup.

Va ser una jornada totalment recreativa on tots els esportistes van poder conèixer l’esport del korfbal i gaudir del matí.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem agraïr a tots els professors, acompanyants i alumnes la seva participació.

També volem donar les gràcies a l’Insitut Ridaura, al Platja d’Aro korfbal Club, a tots els Tutors de Joc i a l’excel·lentíssim Ajuntament de Castell-Platja d'Aro per la seva implicació a la jornada. Us esperem a tots la propera temporada!!!

 #korfbal #esportpopular #esportpertothom#esportivalors #consellsesportius#esportescolar 

Comparteix