FOTOGRAFIES RODAJOC VALL D'ARO 2022 -P5 - 11-05-2022

Dimecres 11 de maig del 2022 al matí la zona esportiva de Santa Cristina d’Aro ha acollit la primera jornada de la 12a edició del RODAJOC, un projecte que pretén recuperar diferents jocs com a font d’intercanvi cultural.

En la jornada d’avui han participat 200 nens i nenes de P-5 de les escoles de la Vall d’Aro: Escola Pedralta (Santa Cristina d'Aro), Escola Vall d’Aro (Castell d’Aro), Escola Fanals d’Aro i Escola Els Estanys (Platja d’Aro). Com a escola convidada també hem comptat amb la presència de l’Escola Vila-romà (Palamós).

En quant al monitoratge, s’ha comptat un any més amb l’alumnat de l’INS Ridaura. Els i les monitores han ajudat a dinamitzar les 10 estacions de jocs tradicionals, multiculturals i de nou format que s’han dut a terme durant la jornada.

Dijous 12 de maig continuarà el RODAJOC amb l’alumnat de 4rt de les escoles membres de la Vall d’Aro, amb una participació de fins a 150 participants.

ℹ️ Aquest projecte compta amb la col·laboració dels Serveis Educatius del Baix Empordà, el Consell Esportiu del Baix Empordà, i els Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro i Platja d’Aro 

 

enllaç de les fotografies: https://esports.baixemporda.cat/ca/fotografies-rodajoc-vall-d-aro-2022-11-05-2022.html  

Comparteix