IX EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT

Un any més el Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l'AE Monells i el CE Bisbal Bàsquet, organitzem la XI Edició de les JOC - Jornades d'Orientació al Comportament que es celebrarà el proper dimarts 04 d'abril de 2023 a L’Auditori de l’IRTA de Monells en horari de 18.00h a 21.00h.
 
Aquest any ens acompanyaran:

 

Àlex Roca – Atleta i ambaixador de la Fundació Barça - 76% de discapacitat física, dues operacions al peu i havent-se de comunicar amb la llengua de signes. L’esport és un pilar en el seu dia a dia, i és el seu estil de vida per superar-se a si mateix.

Ens farà la xerrada: “El límit te’l poses tu” Posaria èmfasi en les vivències en la primera etapa de la seva vida i aprenentatges per la vida adulta. Temes que s’aborden:

• Respecte per la diversitat

• La importància de l’entorn (equip vital) i de la cooperació

• Confiança en un mateix i autosuperació

 

Olga Praderas - ESPORT I PERSPECTIVA DE GÈNERE – Entrenadora de bàsquet, Directora Tècnica de la UE Maristes, coordinadora de la Jornada de l'Esport Femení i promou la igualtat i vol trencar els estereotips

Ens farà la xerrada sobre “Esport- trencant estereotips” - El món esportiu és un espai on està costant molt canviar els rols, estereotips i la valoració de les dones i homes tant en l'àmbit formatiu, com en l'àmbit professional. Per això és necessari revisar quin és el nostre imaginari, com són els nostres aprenentatges des que naixem, en la nostra infantesa, adolescència i vida adulta en relació en la pràctica esportiva.

 

Pep Marí – Psicòleg Esportiu. Apassionat de la psicologia , la viu intensament sobretot en l’àmbit esportiu. Va estar durant 28 anys formant part del Departament de psicologia del CAR de Sant Cugat on va  ajudar a centenars d’esportistes a superar les pors, els errors o els punt s febles. Conferenciant i formadors en matèria de direcció d’equips de persones. 

Ens farà la xerrada “ La gestió del compromís” – durant la sessió parlarem per a què serveix el compromís, de com millorar el compromís d’un esportista i de com millorar el compromís d’un equip.

 
 
Aquestes jornades van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, àrbitres de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.
 
INSCRIPCIONS OBERTES, OBLIGATÒRIES I GRATUÏTES FINS AL 3 D'ABRIL AL SEGÜENT ENLLAÇ:  https://forms.gle/nCvxDVC9ypMEm83e9

Comparteix