Fotografies 2a TROBADA DE KORFBAL ESCOLES ST FELIU DE GUÍXOLS

Aquí trobareu les fotografies de 2a Trobada de Korfbal de les Escoles de Primària de Sant Feliu de Guíxols que es va dur a terme ahir dimecres 26 de setembre al camp de Futbol Mascanada Josep Suñer i Arxer de Sant Feliu de Guíxols.

Van participar un total de 460 nens i nenes de 5è i 6è de primària de les escoles: Escola l'Estació, escola Gaziel i escola Ardenya, l'escola Baldiri i Reixach i el Centre Educatiu Sant Josep i Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols. La jornada es va iniciar a les 09:30h del matí i va finalitzar a les 12:45 amb l'entrega d'obsequis i trofeus i la fotografia de grup.

Va ser una jornada totalment recreativa on tots els esportistes van poder conèixer l’esport del korfbal i gaudir del matí.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem agraïr a tots els professors, acompanyants i alumnes la seva participació.

També volem donar les gràcies a l’Insitut Ridaura, al Platja d’Aro korfbal Club, a tots els Tutors de Joc i a l’excel·lentíssim Ajuntament de Sant Feliu per la seva implicació a la jornada. Us esperem a tots la propera temporada!!!

 #korfbal #esportpopular #esportpertothom#esportivalors #consellsesportius#esportescolar 

Comparteix