Jornada de Formació per Entitats Esportives - dijous 14 de desembre de 2017 a Palafrugell

El Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l’IME Palafrugell, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell, organitzem una Jornada de Formació per Entitats Esportives que es celebrarà el proper Dijous 14 de desembre a la Sala d’Actes del Centre Municipal d'Educació de Palafrugell, en horari de 18.00h a 20.00h.

L’objectiu de la jornada  “LLEI DE L’EXERCICI DE LES PROFESSIONS DE L’ESPORT, REGISTRE AL ROPEC i ASSEGURANCES A LES ENTITATS ESPORTIVES”  és que les entitats coneguin com han de complir amb la Llei de l’exercici de les professions de l’Esport, de quina manera els seus monitors esportius es poden registrar al ROPEC (Registra Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya) i quin tipus d’assegurances han de tenir les entitats esportives i les persones que formen part d’elles (directius, entrenadors, participants, voluntaris...).

La jornada es realitzarà mitjançant una única sessió on participaran dos ponents experts en la matèria. La jornada està prevista per una durada aproximada de dues hores, amb una part de presentació d’una hora i mitja i deixant una part final de la jornada per aclarir i comentar tots els dubtes i casos pràctics que els participants puguin plantejar. Els ponents de la jornada seran Imma Sureda (Delegació Territorial del Consell Català de l’Esport a Girona) i Miquel Canal (Director Tècnic de la Corredoria d'Assegurances Cànoves Ofiseg, S.L.)

La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot fer a través d’aquest enllaç: https://goo.gl/forms/5c1Fmbjd90V5zx9h2 - Data límit inscripció: dimecres 13 de desembre.

Agrairíem en féssiu la màxima difusió possible entre les vostres entitats.

Comparteix