IV EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT

El proper dimarts 11 d'abril es celebrarà, a l'Auditori de l'Edifici B de l'IRTA de Monells, la IV Edició de les JOC - Jornades d'Orientació del Comportament - amb la participació del Sr. Albert Torrent i del Sr. Pep Marí com a ponents.

La jornada s'iniciarà a les 18.00h amb la ponència "L'ESSÈNCIA DE L'ESPORT: EL JOC I ELS VALORS" del Sr. Albert Torrent, Bomber, Trialtleta , Coach esportiu i creador del projecte "mediTRIrrani"

A les 19.00h es donarà inici a la segona de les ponències “Evitar, controlar, tolerar i disfrutar: 4 formes d'afrontar la pressió" a càrrec del Sr. Pep Marí, Psicòleg especialitzat en alt rendiment i cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat durant 25 anys.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l'AE Monells, us volem convidar i animar a assistir a aquesta jornada de formació i col·loqui que servirà com a espai de trobada per parlar sobre l'educació dels nens i nenes i sobre com s'hauria d'utilitzar l'esport per poder afavorir-la. 

Les Jornades d’Orientació del Comportament van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de Presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, tutors de joc de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.

Inscripcions Gratuïtes a la jornada

 

Empreses col·laboradores:

      

Comparteix