LLIURAMENT DE PREMIS CONCURS CULTURAL-ESPORTIU

El passat dimarts 11 i dijous 13 d’octubre es va dur a terme el lliurament de premis del 27ena edició del Concurs Cultural- esportiu, promogut pel Consell Esportiu del Baix Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà, la Unió de Consells Esportius de Catalunya, la Secretaria general de l’Esport i la Diputació de Girona.

Aquest projecte està adreçat a tots els infants i joves del Baix Empordà, nascuts entre els anys 2000 i 2009, independentment de si practiquen o no esport, amb l’objectiu de desenvolupar les qualitats artístiques i literàries a través de l’esport com a manifestació cultural.Els alumnes de les escoles i instituts de la comarca del Baix Empordà van pode escollir participar entre una de les següents modalitats:

  • Pintura-dibuix
  • Mascota
  • Logotip JEEC

L’entrega de premis va anar a càrrec de la Sra. Magda Lupiañez Soler, presidenta del Consell Esportiu del Baix Empordà i Xavier Gamero Bertran, director tècnic del Consell Esportiu.

Els tres primers classificats/des de cada modalitat i categoria, van ser premiats amb un trofeu i un obsequi. El quart i cinquè classificat, van rebre un obsequi. Tots els finalistes van ser obsequiats amb un diploma de participació.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal volem agrair la participació de tots els alumnes participants en els diferents modalitats.

Esperem que la propera temporada podem continuar duent a terme aquesta iniciativa ja que creiem que es molt enriquidora per a tots els seus participants.

Comparteix