NOTA DE PREMSA – JORNADA FORMACIÓ "JOCS REDUÏTS EN LA INICIACIÓ ESPORTIVA"

Un total de 10 entrenadors, delegats i monitors de diferents entitats de la comarca del Baix Empordà van assistit ahir a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà  a la jornada de formació amb el títol “Jocs Reduïts en la iniciació esportiva”

Els assistents van poder conèixer de la mà de Pau Campos (Professor d’EF de Secundària , professor de CAFE a EUSES i Entrenador del 1er equip del Club Handbol Bordils),  els “small sided games” i quines possibilitats i eines ens donen aquest tipus de jocs en la iniciació esportiva dels nens i nenes que s’inicien a qualsevol tipus d’esport.

Es va iniciar la ponència amb una breu introducció sobre quina és la tasca d’un entrenador i/o monitor esportiu i seguidament es va entrar en matèria sobre els jocs reduïts. Què són, quins 7 elements (pilota, espai, temps, núm. adversaris, núm. companys, reglament i capacitats pròpies) ha de tenir un joc per considerar-se joc reduït, i quines possibilitats pràctiques podem utilitzar segons la modificació d’aquest 7 elements.

Per acabar la ponència, es va explicar com aplicar els jocs reduïts en diferents etapes de formació ( des de la iniciació fins l’elit – amb diferents exemples pràctics i visuals-) i per finalitzar hi va haver un torn obert de preguntes en les quals es van poder aclarir diferents dubtes dels entrenadors i/o monitors esportius assistents.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem donar les gràcies a tots els participants per la seva assistència, i en especial al ponent de la jornada, el Sr. Pau Campos, per ajudar-nos a donar eines per una bona formació esportiva des de la base i solucions pràctiques per el dia a dia dels entrenadors i/o monitors esportius que tenim a les nostres entitats. 

Comparteix