NOVETATS de la LLEI 7/2015 i NOUS PROCEDIMENTS DE REGISTRE dels professionals al ROPEC.

Des de la Secretaria General de l’Esport es dura a terme una campanya informativa al territori per tal de difondre les novetats de la Llei 7/2015, i alhora, explicar els nous procediments de registre dels professionals al ROPEC.

 

La primera acció d’aquesta campanya fou les notes de premsa que es van publicar als diaris esportius fa unes setmanes. Com a segona acció, adjuntem l’escrit del SG destinat als clubs, consells esportius i federacions per informar d’aquesta campanya. Us adjuntem el text de l’escrit signat pel Secretari General de l’Esport, per tal que, des de la vostra institució  tramiteu aquesta informació a les persones,  clubs esportius i entitats del vostre sector.

 

Us informo que s’han establert les dates, hores i llocs de les sessions informatives sobre la Llei 7/15 i el ROPEC a nivell de les Representacions Territorials de la Secretaria General de l’Esport, aquestes són:

 

  1. Dimecres 28/10/15, 19h, entitats de RT TEbre, Delegació del Govern de les Terres de l’Ebre, Tortosa
  2. Dijous 5/11/15, 19h, entitats de RT Girona, Sala Josep Irla, Delegació del Govern a Girona, (passatge d'Arístides Maillol -des de Gran Via Jaume I o des de Plaça Hospital-,)Girona
  3. Dimarts 10/11/15, 19h, entitats de  RT LLeida, Delegació del Govern, Lleida
  4. Dijous 19/11/15, 19h, entitats de RT Tarragona, Pendent de determinar el lloc ,Tarragona
  5. Dimecres 25/11/15, 19h entitats de RT Barcelona, Sala Actes del Consell Català de l’Esport, Esplugues

 

Per tal de confirmar la vostra assistència, cal que us poseu en contacte amb la Representació Territorial corresponent.

Comparteix