PRESENTACIÓ 1a EDICIÓ CORREPOBLE

Ahir es va presentar la primera Edició del Correpoble, la cursa popular del Baix Empordà

L’Espai del Peix , a Palamós, va acollir ahir al matí (30/01/23) la presentació de l’activitat esportiva Correpoble, una proposta que impulsa el Consell Esportiu del Baix Empordà mitjançant la qual es volen fomentar nous reptes en l’esport, implicant tots els municipis de la comarca en el foment d’una festa al voltant de la pràctica esportiva popular.

L’objectiu d’aquesta iniciativa esportiva és el de seguir promocionant l’activitat física als municipis del Baix Empordà, i en aquest cas a través del running, convidant tothom, major de 12 anys, a participar d’una prova que es pot fer corrent, caminant o fent marxa nòrdica.

La primera edició del Correpoble tindrà lloc a Palamós, que el dissabte 1 d’abril donarà el tret de sortida a aquesta prova esportiva. L’inici de la cursa serà a les 10:00 h del matí des de l’estenedor de xarxes del port.

L’activitat esportiva Correpoble és organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, lAjuntament de Castell d'Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, l’Ajuntament de Palafrugell, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Pals, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

@beguresautentic @esportsbegur @ajuntament_labisbaldemporda @esports_labisbal @femesport365 @ajcalongeistantoni @ajpalafrutell @ajuntament_de_pals @ajuntamentdepalamos @santacristina_aj @guixols_ajuntament @ajtorroella @cebaixemporda @diputaciogirona @esportcat @ccbaixemporda

#correpoble #empordà #girona #costabrava #palamós #calongeisantantoni #palafrugell #castellplatjadarosagaró #labisbaldemporda #torroellademontgri #santfeliudeguixols #pals #begur #santacristinadaro

Comparteix