Rodajoc a Torroella de Montgrí - 21-05-2015

Èxit de participació a la 2a edició del RODAJOC a Torroella de Montgrí.

Aquest passat dijous es va celebrar el segon dels quatre Rodajocs que es celebraran a la comarca del Baix Empordà amb un total de 180 nens i nenes de les escoles de Torroella de Montgrí, l’Estartit i Verges.

Va comptar amb la participació de l’escola Guillem de Montgrí, Col·legi Sant Gabriel, escola El Portitxol i l’escola Francesc Cambó.

També varen participar, com a dinamitzadors de les activitats, uns 30 alumnes l’INS La Bisbal.

L’escenari escollit en aquesta 2a edició va ser la Plaça de la Vila, plaça del Peix, Jardins de Can Quintana, Plaça dels Dolors. Es van muntar 9 estacions de jocs cooperatius. Els participants a la jornada es van emportar un obsequi commemoratiu gentilesa de la Diputació de Girona.  

El Rodajoc és la part visible i pràctica d’aquesta proposta multicultural i un punt de trobada i d’unió del treball que fan els centres educatius, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics i el Consell Esportiu del Baix Empordà. Un treball basat en la recuperació dels jocs tradicionals cooperatius com a font d’intercanvi de valors i realitats mitjançant un recurs molt atractiu pels nens i nenes,  el joc.

Comparteix