RODAJOC Verges 21-05-2019

Èxit de participació al  RODAJOC de Verges

Avui dimarts 21 de maig s'ha celebrat el cinquè dels set Rodajocs que es celebraran a la comarca del Baix Empordà amb un total de 321 nens i nenes de les següents escoles: Escola Francesc Cambó de Verges, Escola Portitxol, Escola Quermany de Pals, Escola Guillem de Montgrí, el Col·legi Sant Gabriel i el ZER Montgrí (Escola La Branca d'Albons, Escola El Rajaret de Bellcaire i l'Escola Puig Rodó d'Ullà).

També han participat, com a dinamitzadors de les activitats, uns 40 alumnes de 4t ESO de l'escola Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

El Rodajoc és la part visible i pràctica d’aquesta proposta multicultural i un punt de trobada i d’unió del treball que fan els centres educatius, els ajuntaments, el Centre de Recursos Pedagògics i el Consell Esportiu del Baix Empordà. Un treball basat en la recuperació dels jocs tradicionals cooperatius com a font d’intercanvi de valors i realitats mitjançant un recurs molt atractiu pels nens i nenes,  el joc.

Moltes Gràcies als coordinadors i professors del Rodajoc de Verges, al Servei Educatiu del Baix Empordà i a l’Excel·lentíssim ajuntament de Verges per la seva col·laboració.

Comparteix