TROFEU NEDADOR COMPLERT A SANT FELIU DE GUÍXOLS

El Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb el Club Aquàtic Xaloc, va organitzar el passat 18 de desembre de 2016 el ja tradicional Trofeu Nedador Complert a la piscina de la Corxera a Sant Feliu de Guíxols.

Un total de 67 nedadors provinents del Club Aquàtic Xaloc, el Centre Esportiu Club Tennis La Bisbal, l'IME Palafrugell, i l'Institut Federic Martí i Carreras, van particiar a les dues proves puntuables de la jornada, una d'estil lliure amb aletes, i l'altre d'un circuit d'habilitat, amb una distància totat de 25m cadascuna. 

La competició va finalitzar amb la participació de tots els nedadors en una prova de relleus per equips no puntuable per a la classificació.

Aquesta jornada va servir també per aportar el nostre granet de sorra a la diada de la Marató de TV3, celebrada aquell mateix dia. La recaptació es va extreure de la rifa d'una panera proporcionada pel mateix Consell Esportiu del Baix Empordà.

Volem agraïr a tots els clubs participants i a cadascun dels seus nedadors, a totes les institucions i entitats col·laboradores, així com també a tot aquell que es va sumar a col·laborar amb la Marató. Sens dubte va ser una molt bona manera de despedir-nos del 2016!

Comparteix