VI EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT

Un any més el Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l'AE Monells i el CE Bisbal Bàsquet, organitzen la VI Edició de les JOC - Jornades d'Orientació al Comportament que es celebrara el proper dimarts 16 d'abril de 2019 a l'Amfiteatre del Mundial de La Bisbal d'Empordà en horari de 18.00h a 21.00h.

Aquest any ens acompanyaran:

  • Roger Pallarols  , professor de primària de l’Escola el Cim de Terrassa, entrenador de l’equip masculí del Junior Hoquei Club, dirigeix el vigent subcampió de la Divisió d’Honor d’Hoquei Herba, autor del llibre “Eduquem amb l'esport” i ha estat staff de seleccions espanyoles a Mundials i JJOO, amb la seva ponència "Eduquem amb l'esport"
  • Pep Marí - psicòleg especialitzat en alt rendiment, Cap del Departament de Psicologia del CAR de Sant Cugat durant 15 anys i Codirector del programa de valors de l’ACB “ACBNextValores, amb la seva ponència “Les necessitats psicològiques de l’entrenador”

 

Les Jornades d'Orientació al Comportament (JOC) consisteix en l’organització d’una jornada amb la intenció de donar informació als diferents agents implicats en l’educació dels i les esportistes i volen ser un espai on es parli sobre l’educació dels nens/es i sobre com s’hauria d’utilitzar l’esport per poder afavorir-la.

Aquestes jornades van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, àrbitres de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.

Els objectius generals de les Jornades d’Orientació del Comportament són:

  •       Atorgar importància a l’educació en valors.
  •       Oferir formació a entrenadors, coordinadors i àrbitres per afavorir l’aprenentatge dels esportistes.
  •       Donar informació sobre possibles maneres d’actuar a pares i entrenadors.
  •       Conscienciar de la importància que tots els agents segueixin la mateixa línia educativa per la formació de l’esportista.
  •       Compartir un mateix missatge entre les escoles esportives i els pares.

 INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 15 D'ABRIL AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://goo.gl/forms/xUkZN7dgXJX2JXx63

Comparteix