X EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ DEL COMPORTAMENT

MÉS DE 40 PERSONES A LA VIII EDICIÓ LES Jornades d’Orientació del Comportament organitzades pel Consell Esportiu del Baix Empordà, l’AE Monells i el CE Bisbal Bàsquet.

 

El passat dimarts 26 de març, l’Irta de Monells va acollir la X Edició de les JOC - Jornades d'Orientació del Comportament - amb la participació de la Sr. Olga Praderas, la Sr Laura Sabaté, del Sr. Gil Pla, el Sr Roger Pallarols, el Sr Javi Aoiz, el Sr. Pep Marí, el Sr Pere Alastrué, la Sra Idoia Pascalet i el Sr Enric M.Sebastiani com a ponents i amb 42 assistents.

 

La Jornada es va dividir amb 3 franges, una d’elles en horari de matí i les dues següents en horari de tarda.

 

La jornada s'iniciava a les 10.30 del matí amb la ponència "Esport i gènere, la identitat de l’esportista” a càrrec de la Sra. Olga Praderas.

La segona ponència va ser “ ESPORT, ENTORN SEGUR I PROTECTOR”  a càrrec de la Sra Laura Sabaté.

La Franja va finalitzar amb  la ponència “ DES DE LA GRADERIA ” a càrrec del Sr. Gil Pla.

 

Es donaven per finalitzades les 3 primeres ponències a la 13:00 hores, i es va deixar una pausa per dinar.

 

A les 15:00 es va donar inici a la segona franja horària de la jornada, amb la ponència de “FER D’ENTRENADOR” a càrrec de Roger Pallarols.

Seguit de la segona ponència “REPTES EN L’ALIMENTACIÓ D’INFANTS I JOVES ESPORTISTES” a càrrec de Javi Aoiz.

La franja finalitzava amb la ponència “ LA SALUT MENTAL DELS ESPORTISTES ” a càrrec de Pep Marí.

 

Es donava per finalitzada la franja a les 17:30 hores, on es va realitzar un petit descans de 20 minuts.

 

A les 18:00 hores es donava inici a la tercera i última franja de la jornada.

Es va encarregar de donar l’inici a la l’última franja el Sr. Pere Alastrué, amb la ponència “ PER QUÈ ENS COSTA ACTUAR AMB VALORS TOT HI SABER QUE S’HA DE FER? ”.

Seguidament vam tenir la ponència de la Sra Idoia Pascalet que ens va parlar de “LA IMPORTÀNCIA DE LA BIOMECÀNICA I EL CALÇAT EN NENS I JOVES ESPORTISTES”.

La tercera ponència, per posar punt i final a la jornada va anar a càrrec del Sr Enric M. Sebastiani, amb el títol “ ÀNGELS O DIMONIS”.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem donar les gràcies l’Irta de Monells per la cessió de les instal·lacions, als ponents Sr. Olga Praderas, la Sr Laura Sabaté, el Sr. Gil Pla, el Sr Roger Pallarols, el Sr Javi Aoiz, el Sr. Pep Marí, el Sr Pere Alastrué, la Sra Idoia Pascalet i el Sr Enric M.Sebastiani per les ponències magistrals que ens van oferir i a tots els participants que van venir  per invertir unes hores del seu temps amb l’objectiu que  tots els agents implicats en l’esport de base treballin de manera conjunta en la formació educativa i en valors dels esportistes.

I agrair a les empreses i administracions col·laboradores que han fet possible la realització d’aquesta jornada.

 

En aquest enllaç trobareu les fotografies realitzades al llarg de la Jornada:

 

Comparteix