El Consell Esportiu del Baix Empordà present al IV Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa

Us convidem a assistir a la quarta edició del Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa que tindrà lloc els propers 3 i 4 de març, a Palafrugell.

Si vols formar part de l'Escola de Tutors de Joc de Futbol7 i Bàsquet o vols formar part de la nostra Borsa de Monitors, passa't pel Saló, deixa'ns el teu currículum i et donarem tota la informació que necessites. 

El Saló està organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Begur, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Castell-Platja d’Aro, Palamós, Pals, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí, Nexes, les Cambres de Comerç de Palamós i Sant Feliu de Guíxols, Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i TV Costa Brava, portarem a terme, els dies 3 i 4 de març de 2016, el IV Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa a Palafrugell.

El Saló serà un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es.

L’objectiu del Saló serà dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.

Hi hauria espais d’exposició gratuïts perquè les empreses exposessin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies en diferents espais.

Us hi esperem!!!

Comparteix

Documents Adjunts