NOTA PREMSA - JORNADA FORMACIÓ ENTITATS ESPORTIVES

Un total de 45 representants del teixit associatiu esportiu de les comarques del Baix Empordà i rodalies van assistit ahir a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà a la jornada de formació per entitats esportives amb el títol “ La Gestió del voluntariat i del personal contractat a les entitats esportives”.

Els representants d’entitats, clubs, Ampa’s, Ajuntaments, Consells Esportius i centres educatius van poder conèixer i resoldre dubtes sobre el tipus de relació entre les entitats i el personal que tenen, com es poden remunerar, quins són els drets i obligacions de cadascun i com plantejar un procés de regularització en una entitat.

A la reunió, els ponents de la jornada van fer una breu introducció sobre la Llei de transparència, que va entrar en vigor el 10 de desembre i sobre la reforma fiscal que entrarà en vigor a partir de l’1 de gener del 2015.

Seguidament van a explicar la gestió del personal a les entitats i es van centrar en el Voluntari i el personal laboral.

Per acabar l’exposició, van explicar com plantejar un procés de regularització d’una entitat, amb un exemple pràctic i per finalitzar hi va haver un torn obert de preguntes en les quals es van poder aclarir diferents dubtes de les entitats assistents.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem donar les gràcies a tots els participants, als companys dels consells esportius i al tècnic de la representació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya per la seva assistència, i als ponents de la jornada per ajudar-nos a aclarir dubtes i donar-nos possibles solucions a les diferents situacions que ens podem trobar a les nostres entitats.

Comparteix