VIII EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT

Un any més el Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l'AE Monells i el CE Bisbal Bàsquet, organitzen la VIII Edició de les JOC - Jornades d'Orientació al Comportament que es celebrarà el proper dimarts 12 d'abril de 2022 a l'Amfiteatre del Mundial de La Bisbal d'Empordà en horari de 18.00h a 21.00h.

Aquest any ens acompanyaran:

  • LAURA SABATÉ , Coordinadora de projectes de la Fundació FC Barcelona, amb la seva ponència "Bulling – L’Esport com a mitjà per prevenir l’assetjament entre iguals”

 

  • JORDI DIZ , Poques persones poden dir de debò que han tornat a nèixer: en Jordi Diz, sí. L’any 2007 un accident de moto el va deixar 16 dies en coma. Amb una força de voluntat admirable, va decidir lluitar i demostrar que amb esforç, constància i una actitud positiva se’n podia sortir. Ara el seu desig és poder ajudar els altres tot partint de la seva experiència., amb la seva ponència “Renéixer. Els Valors de la vida i l'esport”

 

  • PEP MARÍ - Apassionat de la psicologia, la viu intensament sobretot a l'àmbit esportiu. Va estar durant 28 anys formant part del Departament de psicologia del CAR de Sant Cugat on va ajudar centenars d'esportistes a superar les pors, els errors o els punts febles. Conferenciant i formador en matèria de direcció d’equips de persones., amb la seva ponència ““Liderar és cuidar"”

 

Les Jornades d'Orientació al Comportament (JOC) consisteix en l’organització d’una jornada amb la intenció de donar informació als diferents agents implicats en l’educació dels i les esportistes i volen ser un espai on es parli sobre l’educació dels nens/es i sobre com s’hauria d’utilitzar l’esport per poder afavorir-la.

 

Aquestes jornades van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, àrbitres de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.

 

Els objectius generals de les Jornades d’Orientació del Comportament són:

  • Atorgar importància a l’educació en valors.
  • Oferir formació a entrenadors, coordinadors i àrbitres per afavorir l’aprenentatge dels esportistes.
  • Donar informació sobre possibles maneres d’actuar a pares i entrenadors.
  • Conscienciar de la importància que tots els agents segueixin la mateixa línia educativa per la formació de l’esportista.
  • Compartir un mateix missatge entre les escoles esportives i els pares.

 

INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 11 D'ABRIL AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://forms.gle/qTowYA582pNmvkxs6 

Comparteix