VIII EDICIÓ DE LES JOC - JORNADES D'ORIENTACIÓ AL COMPORTAMENT

MÉS DE 50 PERSONES A LA VIII EDICIÓ LES Jornades d’Orientació del Comportament organitzades pel Consell Esportiu del Baix Empordà, l’AE Monells i el CE Bisbal Bàsquet.

 

El passat dimarts 12 d’abril, l’Amfiteatre del Mundial de La Bisbal d’Empordà va acollir la VIII Edició de les JOC - Jornades d'Orientació al Comportament - amb la participació de la Sr. Laura Sabaté, del Sr. Jordi Diz i del Sr. Pep Marí com a ponents i amb 54 assistents.

 

La jornada s'iniciava a les 18.00 de la tarda amb la ponència "Bullying – l’Esport com a mitjà per prevenir l’assetjament entre iguals” a càrrec de la Sra. Laura Sabaté, Coordinadors de projectes de la Fundació Barça.

A les 18.55h donava inici la segona de les ponències “RENÉIXER. ELS VALORS DE LA VIDA I L’ESPORT”  a càrrec del Sr. Jordi Diz.

A les 20.05 començàvem a última de les ponències “ LIDERAR ÉS CUIDAR” a càrrec del Sr,. Pep Marí.

Finalitzava la jornada a les 21.30h després de la taula rodona on els assistents van poder preguntar als ponents tot allò que els havia quedar en el tinter.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà volem donar les gràcies l’Ajuntament de La Bisbal per la cessió de les instal·lacions, als ponents Sra. Laura Sabaté, al Sr. Jordi Diz i al Sr. Pep Marí per les ponències magistrals que ens van oferir i a tots els participants que van venir  per invertir unes hores del seu temps amb l’objectiu que  tots els agents implicats en l’esport de base treballin de manera conjunta en la formació educativa i en valors dels esportistes.

 

I agrair a les empreses i administracions col·laboradores que han fet possible la realització d’aquesta jornada.

 

Podeu trobar totes les fotografies de la jornada al següent enllaç: Fotografies

Comparteix